2010-01-25 - Working with Mike. Tried to connect to NAT-MCH using USB console. Worked once on Mike's vista laptop, then not again.

Try again on L3 XP machine. First time USB device is unrecognized, but observe that Mike has downloaded the nat-mch.inf file. Use the device manager to load this driver file, then it works using teraterm. Only problem seen is that one must exit teraterm before power cycling the uTCA crate, otherwise it won't connect.

The recover procedure which seems to always work is to exit Teraterm, then (with uTCA power on) unplug the USB cable, count to 5, then replug and count to 5. Then start Teraterm and select 'com4'. This has now worked many times.

2010-01-26 - Still can't connect via ethernet. Using eth1 with x-over cable on cms1. Capture packets with nmap... see arp request with no replay. Manually add to arp tables with:

sudo /sbin/arp -s 192.168.1.41 00:e0:81:32:12:b3

Still fails. Try cabling to regular switch on 43 subnet, assign unused I/P address 'cms3.bu.edu'. Same problem. Have to take a break for now.

-- EricHazen - 26 Jan 2010

Edit | Attach | Watch | Print version | History: r27 | r4 < r3 < r2 < r1 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions...
Topic revision: r1 - 26 Jan 2010 - EricHazen
 
  • Edit
  • Attach
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright © 2008-2020 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback