2013-05-29 - hazen

Build MMC v2.1 from tom using default settings in AVR studio 6.1 and flash. Payload power comes on, MMC messages look ok but can't ping at jumper-based address. Module is AMC13XG #34, IP addr should be 192.168.1.186. Charlie is investigating.

Board in slot 3 works; board in slot 4 doesn't. Here is the "show_sensorinfo" output from the MCH:

==========================================
nat> show_sensorinfo 8
Sensor Information for AMC 4
========================================================
  #   SDRType  Sensor Entity Inst  Value   State  Name
--------------------------------------------------------
  0   MDevLoc          0xc1  0x64                 BU AMC13
  0   Full     0xf2    0xc1  0x64  0x01        Hotswap
  1   Full     Temp    0xc1  0x64  24.25   ok     T2 Temp
  2   Full     Voltage 0xc1  0x64  12.54   ok     +12V
  3   Full     Voltage 0xc1  0x64  3.315   ok     +3.3V
  4   Full     Voltage 0xc1  0x64  1.2000  ok     +1.2V
  5   Full     0x08    0xc1  0x64   0x00     0x01  Pwr Good
  6   Full     0x15    0xc1  0x64   0x00     0x01  Alarm Level
  7   Full     0xc0    0xc1  0x64   0x00     0x00  FPGA Config
--------------------------------------------------------
nat> show_sensorinfo 7
Sensor Information for AMC 3
========================================================
  #   SDRType  Sensor Entity Inst  Value   State  Name
--------------------------------------------------------
  0   MDevLoc          0xc1  0x63                 BU AMC13
  0   Full     0xf2    0xc1  0x63  0x01        Hotswap
  1   Full     Temp    0xc1  0x63  28.50   ok     T2 Temp
  2   Full     Voltage 0xc1  0x63  12.54   ok     +12V
  3   Full     Voltage 0xc1  0x63  3.315   ok     +3.3V
  4   Full     Voltage 0xc1  0x63  1.2000  ok     +1.2V
  5   Full     0x08    0xc1  0x63   0x00     0x02  Pwr Good
  6   Full     0x15    0xc1  0x63   0x00     0x01  Alarm Level
  7   Full     0xc0    0xc1  0x63   0x00     0x35  FPGA Config
--------------------------------------------------------

2013-05-03 - hazen

Looking at JTAG signals on S/N 0x20. Now moving the T2 board from S/N 19 to S/N 0x21 for testing. Programming works, as expected. JTAG signals look quantitatively different, but the details would require days with a logic analyzer.

2013-05-02 - hazen

Chris changed the chip on S/N 0x20. Didn't help.

2013-04-30 - hazen

Mysteries with MMCs on new T2 boards. Chips are marked 3A1512 but ID as 3A0512 according to Wu.

Chip marking:

  32UC3A1512-U
  1114 D5CQ5.1

-- EricHazen - 30 Apr 2013


This topic: BUCMSPublic > WebHome > HcalDTC > AMC13Rev2 > AMC13XG_Debug_Log
Topic revision: r3 - 29 May 2013 - EricHazen
 
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright © 2008-2019 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback