Difference: AMC13BoardDatabase (55 vs. 56)

Revision 5612 Sep 2013 - DavidZou

Line: 1 to 1
 
META TOPICPARENT name="HcalDTC"
Each AMC13 as shipped is a 3-board stack (T1, T2, T3). The serial number is set by soldered jumpers on the T2 board (8 bits). On AMC13XG the serial number is printed on the front panel label in decimal.
Line: 13 to 13
 
 
37 (0x25) Some HW Problems   T1: 0x87 T2: 0x17 BU Handle mechanism fixed. FPGA Unconfigure after update to 0x89 firmware  
38 (0x26) HW Tested 2.0 T1: 0x87 T2: 0x17 CERN FW works at 2.5 Gb/s backplane link speed  
Changed:
<
<
39 (0x27) HW Tested 2.1 T1: 0x87 T2: 0x17 BU (prev at cornell) Won't power up? (Testing, 8/6/2013)  
>
>
39 (0x27) HW Tested 2.1 T1: 0x87 T2: 0x17 BU (prev at cornell) Won't power up? (Testing, 8/6/2013) Problem seems to be in T1 board. Swapped parts w/ SN 43 for testing. T2 w/ the SN43 T1 seems to work. T1 w/ SN43 T2 exhibiting same problems.  
 
40 (0x28) HW Tested 2.1 T1: 0x91 T2: 0x17 BU Currently being used in AMC13 slot--has correct front panel  
41 (0x29) HW Tested 2.1 T1: 0x8d T2: 0x17 BU Ship 7/29/13 to Magnus c/o Laza  
 
42 (0x2a) HW Tested 2.1 T1: 0x8a T2: 0x17 BU T1 NOT FOUND ERROR  
Changed:
<
<
43 (0x2b) HW Tested 2.1 T1: 0x8a T2: 0x17 BU T3 reattached (after Clock Tests)  
>
>
43 (0x2b) HW Tested 2.1 T1: 0x8a T2: 0x17 BU T3 reattached (after Clock Tests) , swapped parts w/ SN 39 for testing. SN 43 front panel attached to SN43 T1 and SN39T2. SN43 T2 in bag labelled SN43  
 
44 (0x2c) HW Tested 2.1 T1: 0x8d T2:0x17 BU Ship 7/29/13 to Magnus c/o Laza , experiencing problems communicating w/ board  
45 (0x2d) HW Tested 2.1 T1:0x91 T2: 0x17 BU    
46 (0x2e) HW Tested 2.1 T1:0x8d T2: 0x17 BU Ship to Bristol  
 
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright © 2008-2019 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback